WATERPOLO MUNDIAL JUNIOR MASC - 11 jugadors de clubs catalans a la selecció

Data publicacio
Secció
Foto
esp mundial junior masc 2017
Body

Tot a punt per a què avui, 5 d'agost del 2017, es doni el tret de sortida al Mundial Junior de waterpolo masculí a Sèrbia. La selecció estatal amb 11 jugadors de clubs catalans i el seleccionador Svilen Piralkov, tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació, ja són a Belgrad per a saltar a l'aigua a les 11.40 h contra Japó. 

La selecció està enquadrada en el grup B  juntament amb Croàcia i Montenegro com els dos grans equips que aspiren a la medalla, igual que la selecció RFEN i dos equips sobre el paper més dèbils com Japó i Holanda.

 

Els jugadors de clubs catalans convocats són:  Alejandro Bustos, Miquel Linares i Roger Tahull del C.N.Atlètic Barceloneta; David Carrasco del C.N.Rubí; Alex de la Fuente, Alvaro Granados i Oriol Rodríguez del C.N.Terrassa; Borja Fenoy del C.N.Sabadell; Guillem Garcia del C.E.Mediterrani; Nikolas Paul del C.N.Sant Andreu i Fran Valera del C.N.Barcelona

 

La selecció aspira al màxim en aquesta competició i jugaran els següents partits: 

5 agost: 11.40 h ESP-JPN

6 agost: 9.00 h CRO - ESP

7 agost: 18.40 h ESP - NED

8 agost: 17.20 h MNE - ESP

El dia 10 d'agost es jugaran els encreuaments de vuitens de final i l'11 d'agost els quarts de final. A partir d'aquí es jugarà la fase final, essent les semis el dia 12 d'agost i la final el diumenge 13 d'agost.