NATACIÓ CIRCUIT - Comença la 19a edició del Circuit Català de Trofeus de Natació XIX Gran Premi Diputació de Barcelona

Data publicacio
Secció
Foto
FCN Circuit Natació
Body

Avui s'ha celebrat a la Seu de la Diputació de Barcelona l'acte de cloenda i presentació del Circuit Català de Trofeus de Natació XIX Gran Premi Diputació de Barcelona. Hi han assistit les nedadores i nedadors guanyadors de l'edició 2016-2017, els 6 clubs que formen part del Circuit i les autoritats Maite Fandos, diputada delegada d'esports de la Diputació de Barcelona i Enric Bertrán, President de la Federació Catalana de Natació.

D'una banda s'ha celebrat la cloenda de l'edició passada del Trofeu de Natació on s'han premiat les guanyadores Marta González del C.N. Sant Andreu, Erika Villaécija del C.N. Sabadell i Berta Cantó del C.N. Mataró, i els guanyadors Guillem Pujol del C.N. Mataró, Alex Castejón del C.N. Sabadell i Albert Puig del C.N. Terrassa.

De l'altra, s'ha inaugurat oficialment l'edició del Circuit de Trofeus d'enguany, que amb 19 anys d'història es consolida com una de les més prestigioses de tot l'Estat. Les primeres jornades de la competició ja s'han celebrat a les instal·lacions del C.N. Sant Andreu i a les del C.N. Minorisa de Manresa respectivament.

Les properes dates són: 

26-28 gener: Trofeu Ciutat de Terrassa. OPEN Català de Natació. C.N. Terrassa

10-11 març: Trofeu C.N. Sabadell. C.N. Sabadell

21 abril: Trofeu Sant Jordi. C.E. Mediterrani

26 maig: Trofeu Ciutat de L'Hospitalet. C.N. L'Hospitalet

26-28 juny: Trofeu Ciutat de Mataró. OPEN Català Júnior de Natació. C.N.  Mataró

 

Aquesta edició tindrà petites variacions respecte les anteriors. A les jornades disputades al C.E. Mediterrani i al C.N. L'Hospitalet es premiarà els clubs en comptes dels nedadors, i a més s'incorporen dues jornades OPEN: una Absoluta al campionat de Terrassa i l'altra Junior al de Mataró.

Tota la informació de la competició la trobareu clickant aquí